Toilet laten ontstoppen

Last van een verstopt toilet? Dit kan enorm stinken en het zorgt voor ongemak. Zeker wanneer u maar één toilet heeft. Het is dan zaak om de verstopping zo snel mogelijk te (laten) verhelpen.

Ruim 19 jaar ervaring
Contact via Whatsapp mogelijk
Spoedservice bij nood
Eerlijke en duidelijke tarieven

Verstopt toilet?

Er zijn verschillende oorzaken bij een verstopt toilet. Hierbij kunt u denken aan vochtige doekjes, toiletpapier of vet, maar een verstopping kan ook komen door bijvoorbeeld speelgoed dat in de toiletpot is gevallen. Heeft u een zichtbare verstopping? Dan kunt u veelal zelf de verstopping verwijderen met handschoenen. Een onzichtbare verstopping is lastiger te verhelpen. Heeft u al geprobeerd de verstopping te verhelpen met een wc ontstopper maar werkt ook dit niet? Dan zit het probleem waarschijnlijk dieper in de afvoer. Alom loodgietersbedrijf helpt u graag om dit probleem op te lossen. Wij werken met zeer ervaren en deskundig personeel en beschikken over speciale apparatuur voor hardnekkige verstoppingen.

Toilet verstopping laten verhelpen

Een afspraak maken of een prijsindicatie opvragen? Alom loodgieter Utrecht is elke dag telefonisch en per WhatsApp te bereiken via 06 – 20 48 70 17. Ook kunt u mailen naar info@alomloodgieters.nl of ons contactformulier invullen. Heeft u een andere verstopping of wilt u uw riool laten inspecteren, vervangen of vernieuwen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter Utrecht of omgeving? Neem telefonisch contact op via 06 – 20 48 70 17. Een kosteninschatting of vragen over uw project? U kunt ons ook bereiken via Whatsapp of ons contactformulier invullen.

Let op: Wegens drukte beantwoorden wij de mail niet dagelijks. Heeft u snel hulp nodig, een dringende vraag of een kostenindicatie nodig? Dan is het verstandig te bellen of contact op te nemen via Whatsapp. 

Contactgegevens

06 - 20 48 70 17

Openingstijden

Maandag tot en met zondag
Van 07.00 uur tot en met 20.00 telefonisch bereikbaar

24/7 spoedservice
Bij spoedgevallen kunt u ons ook op andere tijdstippen telefonisch bereiken.
Onze loodgieters plannen dan een afspraak in op korte termijn. Soms is het mogelijk dat de loodgieter direct komt.

Contactformulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Reviews