Riool ontstoppen Utrecht

Riool laten ontstoppen in Utrecht of omgeving? Alom loodgietersbedrijf is het loodgieters- en ontstoppingsbedrijf in Utrecht en omgeving voor het oplossen van uw riool verstopping!

Ruim 15 jaar ervaring
Contact via Whatsapp mogelijk
Sterk in service
Eerlijke prijzen

Riool ontstoppen Utrecht

Ons bedrijf werkt met vakkundige loodgieters die u hulp op maat kunnen bieden voor elke verstopping. Onze loodgieters komen altijd met de juiste materialen en machines om uw riool te ontstoppen. Wij werken met speciale reinigingsapparatuur voor het reinigen van een verstopt riool. Ook kan de loodgieter, indien nodig, een camera inspectie uitvoeren zodat in kaart gebracht kan worden waar de verstopping zit en hoe erg het is.

De voordelen van Alom Loodgietersbedrijf

 • Altijd goed en eerlijk advies
  Onze loodgieters bekijken goed waar de verstopping is, waardoor het probleem ontstaat en geven eerlijk advies over de juiste oplossing.
 • Riool ontstoppen in Utrecht en de omgeving
  Onze medewerkers werken door heel provincie Utrecht. Er is dan ook altijd iemand in de buurt om u te helpen!
 • Service is belangrijk voor ons
  Ons bedrijf is op werkdagen geopend van 07.00 uur tot en met 18.00 uur. Maar omdat we weten hoe vervelend het is als u last heeft van een verstopping, kunt u ons ook buiten deze openingstijden en in het weekend telefonisch bereiken. Onze loodgieters dun hun uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.
 • Ruime ervaring met riool verstoppingen
  Onze loodgieters hebben jaren ervaring en verhelpen dagelijks riool verstoppingen. Hierdoor hebben onze loodgieters veel kennis over het ontstoppen van uw riool en bieden ze de juiste oplossing.
 • Goed opgeleide loodgieters
  Onze loodgieters hebben niet alleen veel ervaring maar zijn ook goed opgeleid. Hierdoor hebben ze veel technische kennis en inzicht.
 • Materialen en machines van kwaliteit
  Wij maken gebruik van A-kwaliteit materialen en werken met de beste ontstoppingsmachines.
 • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  Wij ontstoppen uw riool snel en zonder onnodige kosten. De loodgieter kan vooraf al aangeven wat de kosten ongeveer zijn, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Riool laten ontstoppen in Utrecht en omgeving? Neem contact met ons op

Is uw keuken, douche, wastafel of wc verstopt? Heeft u water- of stankoverlast of een ander probleem? Alom loodgietersbedrijf Utrecht is telefonisch te bereiken via 06 – 20 48 70 17. Een verstopt riool is natuurlijk altijd erg vervelend. Daarom lossen wij de problemen zo snel mogelijk voor u op!

Reviews

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter Utrecht of omgeving? Neem telefonisch contact op via 06 – 20 48 70 17. Een kosteninschatting of vragen over uw project? U kunt ons ook bereiken via Whatsapp of ons contactformulier invullen.

Let op: Wegens drukte beantwoorden wij de mail niet dagelijks. Heeft u snel hulp nodig, een dringende vraag of een kostenindicatie nodig? Dan is het verstandig te bellen of contact op te nemen via Whatsapp. 

Contactgegevens

06 - 20 48 70 17

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Van 07.00 uur tot en met 19.00

Spoed
Bij spoedgevallen kunt u ons ook op andere tijdstippen en in het weekend telefonisch bereiken.
Onze loodgieters plannen dan een afspraak in op korte termijn. Soms is het mogelijk dat de loodgieter direct komt.

Contactformulier