Dakbedekking

Ruim 15 jaar ervaring
Contact via Whatsapp mogelijk
Sterk in service
Eerlijke prijzen

Dakbedekking

Alom loodgietersbedrijf is de loodgieter en dakdekker in Utrecht en omgeving! Ons bedrijf heeft jaren ervaring op het gebied van dakbedekking. Dakbedekking is een beschermende laag die op een dak wordt aangebracht, zodat deze bescherming biedt tegen regen, sneeuw en wind.

Dakbedekking specialiteiten

 • Het vernieuwen van de gehele dakbedekking.
 • Het verhelpen van een lekkage of verstopping op het dak.
 • Het vernieuwen of repareren van de dakgoten.

Alom loodgieter adviseert u over de verschillende toepassingen en de verschillende materialen dakbedekking die er zijn. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u voor de beste optie kunt gaan en dat uw dak nog erg lang mee zal gaan.

De voordelen van Alom Loodgietersbedrijf

 • Goed advies
  Onze dakdekkers geven eerlijk en helder advies. Dit zorgt ervoor dat u altijd kunt kiezen voor een oplossing die bij uw wensen en behoeften past.
 • Voor alle dakwerkzaamheden
  Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden op het gebied van dakdekken.
 • Optimale service
  Goede bereikbaarheid en snelle actie wanneer nodig! Onze dakdekkers staan in heel provincie Utrecht voor u klaar! Heeft u een spoedgeval zoals een lekkage aan het dak? Dan kunt u buiten onze openingstijden contact met ons opnemen.
 • Goed opgeleide loodgieters
  Ons bedrijf werkt met personeel dat alles weet van het loodgieters vak en dakbedekking.
 • Kwaliteit
  Ons bedrijf gebruikt uitsluitend producten en materialen van hoge kwaliteit. U kunt het altijd aangeven als uw voorkeur heeft voor een bepaald merk of type materiaal en onze loodgieters zullen u eerlijk adviseren of dit de juiste keuze is.
 • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  Dankzij onze goede service en uitstekende adviezen worden wij gezien als een goedkoop dakdekkersbedrijf. Wij zorgen wij voor een vriendelijke prijs en een zeer hoge kwaliteit.

Reviews

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter Utrecht of omgeving? Neem telefonisch contact op via 06 – 20 48 70 17. Een kosteninschatting of vragen over uw project? U kunt ons ook bereiken via Whatsapp of ons contactformulier invullen.

Let op: Wegens drukte beantwoorden wij de mail niet dagelijks. Heeft u snel hulp nodig, een dringende vraag of een kostenindicatie nodig? Dan is het verstandig te bellen of contact op te nemen via Whatsapp. 

Contactgegevens

06 - 20 48 70 17

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Van 07.00 uur tot en met 19.00

Spoed
Bij spoedgevallen kunt u ons ook op andere tijdstippen en in het weekend telefonisch bereiken.
Onze loodgieters plannen dan een afspraak in op korte termijn. Soms is het mogelijk dat de loodgieter direct komt.

Contactformulier