Lekkages

Last van een lekkage in de badkamer, het toilet, de keuken, het dak of een waterleiding? Alom loodgietersbedrijf inspecteert, repareert goed en snel en voorkomt verdere schade aan uw woning.

Neem contact op
Ruim 19 jaar ervaring
Contact via Whatsapp mogelijk
Spoedservice
Eerlijke prijzen

Lekkage Utrecht

Lekkage Utrecht of omgeving? Alom Loodgietersbedrijf

Een lekkage kan zorgen voor veel schade maar ook voor hoge kosten. Ons bedrijf zoekt uit waar de lekkage vandaan komt, verhelpt deze en geeft u advies over het voorkomen van een nieuwe lekkage. Wij werken met zeer geavanceerde apparatuur. U kunt hierbij denken aan speciale meet- en camera-apparatuur. Mocht er tijdens de lekkage toch schade aan uw woning zijn ontstaan dan helpen wij u graag bij het melden van de schade bij uw verzekeraar, door middel van een verslag.

Lekkage met spoed laten verhelpen? Neem contact op

Alom loodgietersbedrijf in Utrecht is op werkdagen van 07:00 uur tot en met 18:00 uur geopend. Voor spoedgevallen kunt u ook telefonisch contact opnemen buiten deze openingstijden en in het weekend. Wij zorgen dat er altijd een specialist is die uw lekkage zo snel mogelijk kan komen verhelpen. Heeft u bijvoorbeeld een lekkende kraan, een lekkende douche of heeft u het vermoeden dat er ergens een lekkage is? Neem telefonisch contact op met Alom loodgietersbedrijf via 06 – 20 48 70 17.

Alom loodgieter Utrecht verhelpt lekkages in heel provincie Utrecht. Wij werken onder andere in Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Maarssen, Maarssenbroek, Vianen, Vleuten, De Meern, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Bunnik, Maartensdijk, Breukelen, Woerden, Lopik

Reviews

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter Utrecht of omgeving? Neem telefonisch contact op via 06 – 20 48 70 17. Een kosteninschatting of vragen over uw project? U kunt ons ook bereiken via Whatsapp of ons contactformulier invullen.

Let op: Wegens drukte beantwoorden wij de mail niet dagelijks. Heeft u snel hulp nodig, een dringende vraag of een kostenindicatie nodig? Dan is het verstandig te bellen of contact op te nemen via Whatsapp. 

Contactgegevens

06 - 20 48 70 17

Openingstijden

Maandag tot en met zondag
Van 07.00 uur tot en met 20.00 telefonisch bereikbaar

24/7 spoedservice
Bij spoedgevallen kunt u ons ook op andere tijdstippen telefonisch bereiken.
Onze loodgieters plannen dan een afspraak in op korte termijn. Soms is het mogelijk dat de loodgieter direct komt.

Contactformulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.