Gootsteen verstopping

Loopt het water uit uw gootsteen niet meer weg of enkel met een heleboel geborrel? Dan is de kans groot dat u een verstopte gootsteen heeft.

Ruim 19 jaar ervaring
Contact via Whatsapp mogelijk
Spoedservice bij nood
Eerlijke en duidelijke tarieven

Verstopte gootsteen?

Heeft u last van een verstopte gootsteen? Dat is enorm vervelend. In de meeste gevallen is de oorzaak van een gootsteen verstopping het doorspoelen van etensresten, vetten en olie. Een afvoer is hier niet op gemaakt, waardoor er een blokkade ontstaat. U kunt proberen de verstopping te verhelpen met een gootsteen plopper. Helpt dit niet? Dan zit de gootsteen verstopping waarschijnlijker dieper. Alom loodgietersbedrijf helpt u graag om het probleem op te lossen. Wij werken met zeer ervaren en deskundig personeel en beschikken over speciale apparatuur voor hardnekkige verstoppingen. De loodgieter zal onderzoeken wat het probleem is en kan hierna direct aan de slag met het verhelpen van het probleem. Ook geven wij hierna advies om een dergelijke verstopping in de toekomst te voorkomen en tijdig te ontdekken.

Gootsteen laten ontstoppen

Een afspraak maken of een prijsindicatie opvragen? Alom loodgieter Utrecht is elke dag telefonisch en per WhatsApp te bereiken via 06 – 20 48 70 17. Ook kunt u mailen naar info@alomloodgieters.nl of ons contactformulier invullen. Heeft u een andere verstopping of wilt u uw riool laten inspecteren, vervangen of vernieuwen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter Utrecht of omgeving? Neem telefonisch contact op via 06 – 20 48 70 17. Een kosteninschatting of vragen over uw project? U kunt ons ook bereiken via Whatsapp of ons contactformulier invullen.

Let op: Wegens drukte beantwoorden wij de mail niet dagelijks. Heeft u snel hulp nodig, een dringende vraag of een kostenindicatie nodig? Dan is het verstandig te bellen of contact op te nemen via Whatsapp. 

Contactgegevens

06 - 20 48 70 17

Openingstijden

Maandag tot en met zondag
Van 07.00 uur tot en met 20.00 telefonisch bereikbaar

24/7 spoedservice
Bij spoedgevallen kunt u ons ook op andere tijdstippen telefonisch bereiken.
Onze loodgieters plannen dan een afspraak in op korte termijn. Soms is het mogelijk dat de loodgieter direct komt.

Contactformulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    Reviews