Verstoppingen

Alom loodgietersbedrijf is de specialist op het gebied van verstoppingen en verhelpt deze snel en vakkundig.

Neem contact op
Ruim 19 jaar ervaring
Contact via Whatsapp mogelijk
Spoedservice bij nood
Eerlijke en duidelijke tarieven

Verstopping verhelpen in Utrecht

Last van een verstopping? Alom loodgietersbedrijf is een lokale en vakbekwame loodgieter in Utrecht en omgeving. Ons loodgietersbedrijf is bereikbaar voor spoedklussen zoals een verstopping. U kunt direct bellen naar 06 – 20 48 70 17.

Een verstopt riool kan flinke problemen opleveren en is dan ook erg vervelend. Alom loodgietersbedrijf is werkzaam in Utrecht en omgeving en is altijd telefonisch bereikbaar voor spoedklussen. Onze loodgieters doen hun uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. De loodgieter zal de verstopping meteen opsporen en verhelpen. Dit doen we vakkundig en met de juiste apparatuur. Heeft u dus een verstopping in Utrecht of omgeving neem dan contact met ons op.

Een aantal voorbeelden van verstoppingen:

Verstopping Utrecht of omgeving? Neem contact op

Alom loodgieter Utrecht is voor spoedgevallen zoals verstoppingen elke dag telefonisch te bereiken op 06 – 20 48 70 17. Heeft u geen verstopping, maar wilt u nieuwe riolering laten aanleggen, of riolering repareren, vervangen of aanpassen? Bekijk dan onze uitgebreide uitleg over alle riolering werkzaamheden.

Alom loodgieter verhelpt verstoppingen in Utrecht en de gehele omgeving. Wij werken onder andere in Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Maarssen, Maarssenbroek, Vianen, Vleuten, De Meern, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Bunnik, Maartensdijk, Breukelen, Woerden, Lopik.

De voordelen van Alom Loodgietersbedrijf

 • Duidelijke tarieven
  Wij bieden een zeer goede prijs voor de werkzaamheden. De loodgieter geeft van te voren aan wat de kosten zullen bedragen. U komt dus niet voor verassingen te staan. Let op dat veel andere bedrijven, zoals ontstoppingsbedrijven, vaak honderden euro’s berekenen! Dit is absoluut niet nodig.
 • Altijd goed en eerlijk advies
  De loodgieters bekijken het probleem goed en zullen eerlijke adviezen geven over de verstopping en over de juiste oplossing en het voorkomen van het probleem in de toekomst.
 • Verstopping in Utrecht en de omgeving verhelpen
  Onze medewerkers werken door heel provincie Utrecht, waardoor er altijd iemand is die u verstopping in Utrecht of de omgeving snel kan komen helpen!
 • Goede service
  Ons bedrijf is op werkdagen geopend van 07.00 uur tot en met 18.00 uur. Maar omdat we weten hoe vervelend het is als u last heeft van een verstopping, kunt u ons ook buiten deze openingstijden en in het weekend telefonisch bereiken. Onze loodgieters dun hun uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. (Zolang de planning dit toelaat)
 • Veel ervaring met verstoppingen
  Onze loodgieters hebben jaren ervaring en verhelpen dagelijks verstoppingen. Ook zijn alle loodgieters goed opgeleid.
 • Materialen en machines van hoge kwaliteit
  Wij maken gebruik van de beste materialen en werken met ontstoppingsmachines van kwaliteit.

Reviews

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter Utrecht of omgeving? Neem telefonisch contact op via 06 – 20 48 70 17. Een kosteninschatting of vragen over uw project? U kunt ons ook bereiken via Whatsapp of ons contactformulier invullen.

Let op: Wegens drukte beantwoorden wij de mail niet dagelijks. Heeft u snel hulp nodig, een dringende vraag of een kostenindicatie nodig? Dan is het verstandig te bellen of contact op te nemen via Whatsapp. 

Contactgegevens

06 - 20 48 70 17

Openingstijden

Maandag tot en met zondag
Van 07.00 uur tot en met 20.00 telefonisch bereikbaar

24/7 spoedservice
Bij spoedgevallen kunt u ons ook op andere tijdstippen telefonisch bereiken.
Onze loodgieters plannen dan een afspraak in op korte termijn. Soms is het mogelijk dat de loodgieter direct komt.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.