Riool werkzaamheden

Alom loodgietersbedrijf is beschikbaar voor alle denkbare klussen rondom riolering. Denk aan de inspectie van uw riolering, het verhelpen van een verstopping, het vervangen of repareren van de riolering of het aanleggen van een compleet nieuwe riolering.

Neem contact op
Ruim 19 jaar ervaring
Contact via Whatsapp mogelijk
Spoedservice bij nood
Eerlijke en duidelijke tarieven

Riool werkzaamheden

Ook voor werkzaamheden aan uw riolering kunt u bij Alom loodgietersbedrijf terecht. U kunt hierbij onder andere denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Het inspecteren van uw riool (met indien nodig een camera inspectie);
 • Het ontstoppen van een verstopt riool;
 • De aanleg van nieuwe riolering;
 • Het doen van vervangingen, reparaties en aanpassingen aan riolering.

Riool of toilet verstopt? Alom Loodgietersbedrijf in Utrecht is uw specialist

Een verstopte riolering, toilet, gootsteen of een andere verstopping? U kunt direct bellen naar 06 – 20 48 70 17. Een verstopt riool is erg vervelend en komt vaak erg onverwachts. Alom loodgieter Utrecht is werkzaam in heel Utrecht en omgeving en is telefonisch bereikbaar voor noodgevallen. Onze loodgieters zullen u direct telefonisch advies geven en een afspraak op korte termijn inplannen. Indien de planning het toelaat, zal een loodgieter direct komen. Wij zullen uw verstopping direct opsporen en verhelpen. Dit doet een vakkundige loodgieter met de juiste apparatuur. Zo maken wij, indien nodig, gebruik van camera inspectie. Dit zorgt ervoor dat de verstopping snel wordt gevonden, zonder dat er iets kapot gemaakt hoeft te worden.

Voorbeelden van verstoppingen:

 • Verstoppingen in het toilet;
 • Verstopping in de afvoer in de keuken;
 • Verstopping in de  badkamerafvoer;
 • Verstopping in de regenput
 • Verstopping in de riolering onder de woning

Het aanleggen van een nieuwe riolering

Uiteraard plaatsen wij ook geheel nieuwe riolering. Denkt u bijvoorbeeld na over een aanbouw aan uw huis of een tweede toilet in huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Repareren, vervangen, aanpassen van uw riool

Heeft u vaker last van een verstopte afvoerleiding, een verstopte wastafel, gootsteen of wasmachine? Het kan raadzaam zijn om vakkundig te laten nakijken of uw oude riool nog goed genoeg functioneert. De loodgieter kan u hierna adviseren over de problemen. Het kan nodig zijn dat uw riolering aangepast, vervangen of gerepareerd moet worden door bijvoorbeeld slijtage, ouderdom of verzakkingen. Denk bijvoorbeeld aan een lek dat in de riolering zit door slijtage. Het kan ook zijn dat  een deel van de riolering is verzakt en dat het water niet meer naar het hoofdriool kan spoelen.

Alom loodgietersbedrijf zorgt ervoor dat u van al uw problemen af bent tegen een aantrekkelijke prijs.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter Utrecht of omgeving? Neem telefonisch contact op via 06 – 20 48 70 17. Een kosteninschatting of vragen over uw project? U kunt ons ook bereiken via Whatsapp of ons contactformulier invullen.

Let op: Wegens drukte beantwoorden wij de mail niet dagelijks. Heeft u snel hulp nodig, een dringende vraag of een kostenindicatie nodig? Dan is het verstandig te bellen of contact op te nemen via Whatsapp. 

Contactgegevens

06 - 20 48 70 17

Openingstijden

Maandag tot en met zondag
Van 07.00 uur tot en met 20.00 telefonisch bereikbaar

24/7 spoedservice
Bij spoedgevallen kunt u ons ook op andere tijdstippen telefonisch bereiken.
Onze loodgieters plannen dan een afspraak in op korte termijn. Soms is het mogelijk dat de loodgieter direct komt.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.