Gas- en waterinstallaties

Voor het vernieuwen of verleggen van water- en gasleidingen, reparaties en het verhelpen van lekkages.

Ruim 19 jaar ervaring
Contact via Whatsapp mogelijk
Spoedservice bij nood
Eerlijke en duidelijke tarieven

Gasinstallaties

Alom loodgietersbedrijf Utrecht is de loodgieter voor gasinstallaties en gaslekkages in Utrecht en omgeving. Ons bedrijf is inzetbaar op elk gebied omtrent gas. Of het nu gaat om het laten verleggen van de leidingen, het installeren van gehele nieuwe installaties, het uitvoeren van een reparatie of het verhelpen van een gaslekkage, onze loodgieters kunnen het allemaal.

Onze loodgieters hebben jarenlange praktijkervaring en werken nauwkeurig en veilig. Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Ons bedrijf vraagt eerlijke prijzen en geeft u van te voren een goede indicatie. Dus geen torenhoge rekeningen achteraf zoals bij veel andere bedrijven!

Gasleidingen

Een veilig en deskundig aangelegd gasleidingnetwerk is zeer belangrijk. Alom Loodgieersbedrijf Utrecht is een bedrijf met jarenlange ervaring en werkt met deskundig en betrouwbaar personeel. Wij maken gebruik van hoge kwaliteit leidingmateriaal en fittingen. Veelal worden stalen en koperen leidingen gebruikt. Tegenwoordig worden echter ook veel hoogwaardige kunststof leidingen gebruikt door middel van persverbindingen. Voorbeelden van apparaten die vaak gas gebruiken zijn: Cv-ketels, luchtverwarmers, fornuizen en heaters.

Onze loodgieters houden zich altijd aan de kwaliteitsnormen en de voorschriften bij het aanleggen van een leidingnetwerk. Daarnaast testen onze loodgieters altijd uw systeem op gasdichtheid.

Gaslekkage

Last van een gaslucht? Wellicht is er sprake van een vervelende gaslekkage. Een gaslekkage kan grote gevolgen hebben. Het is dan ook belangrijk dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Alom Loodgietersbedrijf onderzoekt of er sprake is van een gaslekkage en lost deze direct op.

Waterinstallaties

Alom Loodgietersbedrijf Utrecht is beschikbaar voor al uw klussen rondom waterinstallaties. Denk hierbij aan:

  • Het installeren van een nieuwe waterinstallatie / waterleidingen
  • Waterleiding laten verleggen
  • Reparaties aan waterleidingen
  • Het verhelpen van een lekkage aan de waterleiding

 

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter Utrecht of omgeving? Neem telefonisch contact op via 06 – 20 48 70 17. Een kosteninschatting of vragen over uw project? U kunt ons ook bereiken via Whatsapp of ons contactformulier invullen.

Let op: Wegens drukte beantwoorden wij de mail niet dagelijks. Heeft u snel hulp nodig, een dringende vraag of een kostenindicatie nodig? Dan is het verstandig te bellen of contact op te nemen via Whatsapp. 

Contactgegevens

06 - 20 48 70 17

Openingstijden

Maandag tot en met zondag
Van 07.00 uur tot en met 20.00 telefonisch bereikbaar

24/7 spoedservice
Bij spoedgevallen kunt u ons ook op andere tijdstippen telefonisch bereiken.
Onze loodgieters plannen dan een afspraak in op korte termijn. Soms is het mogelijk dat de loodgieter direct komt.

Contactformulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.