Sterk in service - 030-2991997
Home » Loodgieter Utrecht » Over Alom loodgieter

Over Alom loodgieter

Loodgieter Utrecht en omgeving – Alom loodgietersbedrijf 

Alom Loodgieter Utrecht is een vakkundige onderneming, die graag uw werkzaamheden uitvoert tegen een goede prijs / kwaliteit verhouding. Ons bedrijf heeft jarenlang ervaring op het gebied van loodgieterswerk en is uitgegroeid tot een onderneming met een goede reputatie. Alom loodgietersbedrijf verzorgt verschillende diensten voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen in Utrecht en de omgeving.

Ons bedrijf werkt uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel. Al onze medewerkers beschikken tevens over ruime werkervaring. Uw werkzaamheden worden hierdoor altijd professioneel uitgevoerd en goed begeleid en gecoördineerd.

Diensten van Alom Loodgieter Utrecht

 

Spoedservice van Alom loodgieter Utrecht

Voor een spoedklus bent u bij Alom loodgieter Utrecht aan het goede adres. Ons bedrijf doet er alles aan om zo snel mogelijk te komen helpen. Heeft u bijvoorbeeld een lekkage of last van een verstopping?

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een loodgieter Utrecht en omgeving, die een goede prijs biedt maar ook goede kwaliteit levert? Neem dan contact met ons op via 030-2991997 of 06-20487017.  

Alom loodgietersbedrijf – Loodgieter Utrecht en omgeving voor al uw loodgieters werkzaamheden! Wij werken onder andere in Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Maarssen, Maarssenbroek, Vianen, Vleuten, De Meern, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Bunnik, Maartensdijk, Breukelen, Woerden, Lopik

 

Wilt u weten wat klanten van ons vinden of zelf een review over ons schrijven?     

ReviewsalomloodgieterutrechtGooglealomloodgieterutrechtreviews

 

Een stukje geschiedenis

Het woord ‘loodgieter’ is ontleend aan het gieten van stroken en pijpen van lood. De stroken en pijpen werden vroeger gebruikt om buizen waterdicht te kunnen maken. Na de tweede wereldoorlog kwamen veel nieuwe loodgieters naar Nederland om te helpen met de wederopbouw van het land. Om een zelfstandig bedrijf te kunnen hebben moest men voldoen aan drie voorwaarden. Een loodgieter moest in het bezit zijn van een middenstandsdiploma, een vakdiploma en over enige kapitaal beschikken om het bedrijf te kunnen starten.

In de twintigste eeuw is het vakgebied van loodgieters veel ruimer geworden. Loodgieters gingen zich ook bezighouden met het aanleggen en onderhouden van onder andere sanitair, verwarming, waterleidingen en riolering. Ook CV-ketels werden erg belangrijk. In onze tijd is het dan ook heel normaal dat een loodgieter zich bezighoudt met al deze werkzaamheden. Ook Alom loodgieter is gespecialiseerd op alle werkgebieden zodat de klant altijd geholpen kan worden en eventueel meerdere verschillende klussen aan ons kan uitbesteden.

 

Volg ons via Social Media!

 

alomloodgieterutrechtgoogleplus alomloodgieterfacebooklogo