Sterk in service - 030-2991997
Home » Verstopping Utrecht

Verstopping Utrecht

Verstopping Utrecht of omgeving? Directe service bij Alom Loodgieter Utrecht!

Verstopping Utrecht of omgeving? Verstopte riolering?  Alom loodgietersbedrijf is de loodgieter in Utrecht en omgeving!  Ons bedrijf is altijd telefonisch bereikbaar voor spoedklussen. U kunt direct bellen naar 030-2991997 of 06-20487017.

 

Een verstopt riool kan flinke problemen opleveren en is dan ook erg vervelend. Alom loodgieter is werkzaam in Utrecht en omgeving en is altijd telefonisch bereikbaar voor spoedklussen. Onze loodgieters doen hun uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. De loodgieter zal de verstopping meteen opsporen en verhelpen. Dit doen we vakkundig en met de juiste apparatuur. Heeft u dus een verstopping in Utrecht of omgeving neem dan contact met ons op. 

Een aantal voorbeelden van verstoppingen:
– Verstoppingen in het toilet;
– Verstopping in de afvoer in de keuken;
– Verstopping in de  badkamerafvoer;
– Verstopping in de regenput– Verstopping in de riolering onder de woning

Alom loodgieter is de specialist op het gebied van verstoppingen en zal deze direct verhelpen. Denk hierbij aan het riool en leidingen tot het gemeentelijke riool. Vanaf hier is dit niet meer uw verantwoordelijkheid, maar van de gemeente. Wij kunnen elke mogelijke verstopping verhelpen.

Verstopping Utrecht – Voordelen van Alom loodgieter 

1: Goedkoop uw verstopping laten verhelpen!
Wij bieden een zeer goede prijs voor de werkzaamheden. De loodgieter geeft van te voren aan wat de kosten zullen bedragen. U komt dus niet voor verassingen te staan. Let op dat veel andere bedrijven, zoals ontstoppingsbedrijven, vaak honderden euro’s berekenen! Dit is absoluut niet nodig.

2: Altijd goed en eerlijk advies
De loodgieters bekijken het probleem goed en zullen eerlijke adviezen geven over de verstopping en over de juiste oplossing en het voorkomen van het probleem in de toekomst.

3: Verstopping in Utrecht en de omgeving verhelpen
Onze medewerkers werken door heel provincie Utrecht, waardoor er altijd iemand is die u verstopping in Utrecht of de omgeving snel kan komen helpen!

4: Goede service
Ons bedrijf is op werkdagen geopend van 07.00 uur tot en met 18.00 uur. Maar omdat we weten hoe vervelend het is als u last heeft van een verstopping, kunt u ons ook buiten deze openingstijden en in het weekend telefonisch bereiken. Onze loodgieters dun hun uiterste best om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. ( Zo lang de planning dit toelaat)

5: Veel ervaring met verstoppingen
Onze loodgieters hebben jaren ervaring en verhelpen dagelijks verstoppingen. Ook zijn alle loodgieters goed opgeleid.

6: Materialen en machines van hoge kwaliteit
Wij maken gebruik van de beste materialen en werken met kwaliteits ontstoppingsmachines.

 

Verstopping Utrecht of omgeving? Neem telefonisch contact op!

Alom loodgieter Utrecht is voor spoedgevallen zoals verstoppingen elke dag telefonisch te bereiken op 030-2991997 of 06-20487017.

Heeft u geen verstopping, maar wilt u nieuwe riolering laten aanleggen, of riolering repareren, vervangen of aanpassen? Klik dan hier voor uitgebreide uitleg over alle riolering werkzaamheden.

Alom loodgieter verhelpt verstoppingen in Utrecht en de gehele omgeving. Wij werken onder andere in Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Maarssen, Maarssenbroek, Vianen, Vleuten, De Meern, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Bunnik, Maartensdijk, Breukelen, Woerden, Lopik

 

Volg ons via Social Media!

alomloodgieterutrechtgoogleplus alomloodgieterfacebooklogo