Sterk in service - 030-2991997
Home » Lekkage Utrecht

Lekkage Utrecht

Lekkage Utrecht of omgeving? Alom loodgieter Utrecht en omgeving. 

Een lekkage is altijd erg vervelend. Denk aan een lekkage in uw gasleiding of waterleiding, een lekkage in de dakbedekking of een lekkage in uw badkamer/ toilet. Een lekkage moet zo snel mogelijk worden gerepareerd om de schade in het huis te voorkomen. Alom loodgieter Utrecht zorgt voor het inspecteren en het verhelpen van alle soorten lekkages in Utrecht en omgeving.

Een lekkage kan zorgen voor veel schade maar ook voor hoge kosten! Ons bedrijf zoekt uit waar de lekkage vandaan komt, verhelpt deze en geeft u advies over het voorkomen van een nieuwe lekkage. Wij werken met zeer geavanceerde apparatuur. U kunt hierbij denken aan meet- en camera-apparatuur.

Mocht er tijdens de lekkage toch schade aan uw woning zijn ontstaan dan helpen wij u graag bij het melden van de schade bij uw verzekeraar, door middel van een uitgebreid verslag op de factuur.

 

Lekkage met spoed verhelpen? Alom loodgieter Utrecht is de specialist!

Alom loodgieter Utrecht  is op werkdagen van 07.00 uur tot en met  18.00 uur geopend. Voor spoedgevallen kunt u ook telefonisch contact opnemen buiten deze openingstijden en in het weekend! Wij zorgen dat er altijd een specialist is die uw lekkage zo snel mogelijk kan komen verhelpen.

Heeft u bijvoorbeeld een lekkende kraan, een lekkende douche of heeft u het vermoeden dat er ergens een lekkage is? Neem contact op met Alom loodgieter via 030-2991997 of 06-20487017.

Alom loodgieter Utrecht verhelpt lekkages in heel provincie Utrecht. Wij werken onder andere in Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Maarssen, Maarssenbroek, Vianen, Vleuten, De Meern, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Bunnik, Maartensdijk, Breukelen, Woerden, Lopik