Sterk in service - 030-2991997
Home » Andere Diensten » Lekkage werkzaamheden

Lekkage werkzaamheden

Alom loodgietersbedrijf – De loodgieter in Utrecht voor het snel verhelpen van uw lekkage

Voor al uw lekkages

Een lekkage is altijd erg vervelend. Denk aan een lekkage in uw gasleiding of waterleiding, een lekkage in de dakbedekking of een lekkage in uw badkamer/ toilet. Een lekkage moet zo snel mogelijk worden gerepareerd om de schade in het huis te voorkomen. Alom loodgieter zorgt voor het inspecteren en het verhelpen van alle soorten lekkages in Utrecht en omgeving.

Een lekkage kan zorgen voor veel schade maar ook voor hoge kosten! Ons bedrijf zoekt uit waar de lekkage vandaan komt, verhelpt deze en geeft u advies over het voorkomen van een nieuwe lekkage. Wij werken met zeer geavanceerde apparatuur. U kunt hierbij denken aan meet- en camera-apparatuur.

Mocht er tijdens de lekkage toch schade aan uw woning zijn ontstaan dan helpen wij u graag bij het melden van de schade bij uw verzekeraar, door middel van een uitgebreid verslag op de factuur.

 

Alom loodgieter – Sterk in service

Alom loodgieter is op werkdagen van 07.00 tot en met 18.00 geopend. Maar omdat we weten hoe vervelend een lekkage kan zijn kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen buiten deze openingstijden en in het weekend. Onze loodgieters geven u direct telefonisch advies en plannen een afspraak in voor de korte termijn. Indien de planning het toelaat, dan kan het voorkomen dat een loodgieter direct komt.

Heeft u bijvoorbeeld een lekkende kraan, een lekkende douche of heeft u het vermoeden dat er ergens een lekkage is? Neem contact op met Alom loodgieter via 030-2991997 of 06-20487017.