Sterk in service - 030-2991997
Home » Andere Diensten » Centrale verwarming

Centrale verwarming

CV installatie en reparatie – Alom loodgieter Utrecht en omgeving

Alom loodgieter Utrecht is de betrouwbare loodgieter in Utrecht en omgeving voor het installeren, het repareren en het onderhouden van uw centrale verwarming. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en bieden kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Alom loodgieter voert onder andere de volgende werkzaamheden uit: het plaatsen van CV ketels, radiatoren en geisers, het vervangen van CV ketels, radiatoren en geisers, het vervangen of plaatsen van vloerverwarming. Uiteraard is Alom loodgieter ook voor andere werkzaamheden op het gebied van centrale verwarming inzetbaar! Een goede reden om contact op te nemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier of bel naar 030-2991997 of 06-20487017.

 

CV ketel aanschaf en installatie

Een nieuwe CV ketel aanschaffen en installeren kan een lastige taak zijn. Veel zaken spelen een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan de oppervlakte van uw woning, de prijs die u kunt uitgeven of de keuze uit de verschillende type ketels. Alom loodgieter kan u hierin adviseren en de geschikte ketel voor u installeren.

cv ketel alom loodgieter utrechtcv ketel loodgieter utrecgt alom

CV reparatie

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw CV gerepareerd moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte CV ketel, geiser, radiator of de vloerverwarming die niet meer werkt. Erg vervelend, vooral in de koude wintermaanden.

Een greep uit ons aanbod

Wij werken met verschillende merken. Hieronder een greep uit ons aanbod. Uiteraard kunnen wij ook CV ketels van andere merken plaatsen. Dit gaat altijd in overleg met u!

Remeha cv ketel loodgieter Utrecht

Intergas cv ketel Alom Loodgieter Utrecht

Vailliant Alom loodgieter Utrecht

BOSCH cv ketel Alom loodgieter Utrecht

Nefit Alom loodgieter Utrecht

 

Atag Alom loodgieter Utrecht